Tack så mycket, Volvo!

Distribuie articolul

A trecut cam o oră de la lansarea oficială a acestui clip și iată, așa, cum v-am promis, vi-l aduc cald și proaspăt. Știam încă de ieri ce se va întâmpla în film, dar am avut certitudinea că suedezii vor avea totuși grijă să ne impresioneze, chiar dacă au dezvăluit încă din teaserul de ieri ideea clipului.

Discursul emoționant al lui Van Damme, care vorbește despre viața sa zbuciumată, prea tăbăcitul său trup și despre spiritul ager și ambițios care l-a dus la perfecțiune, filmarea dintr-un singur cadru, care revelează pas cu pas spectaculozitatea secvenței și fundalul muzical superb al Enyei te fac să vezi clipul pe repeat de nenumărate ori.

Camioanele Volvo, foarte discrete și modeste în acest clip în care cedează rolul principal vedetei filmelor de acțiune, reușesc să  impresioneze din nou prin capacitățile tehnice indiscutabile, iar echipa de marketing a concernului suedez mai bifează o reușită în planul de construire a unei identități comerciale unice și extrem de convingătoare. Oameni care își iubesc produsele și meseria, băieții de la Volvo ne dau o nouă mostră de expresivitate, creativitate și mentalitate. Tack så mycket, Volvo!

 

PS: Vă rog ca, în comentariile pe care le faceți, să evitați paralela cu papagalul român care se chinuie să realizeze din când în când același tip de performanță sportivă. Van Damme este o personalitate de legendă, pe când ăla de la antene e doar un coprofag, așa că nu există termeni de comparație valabili în acest caz.

Distribuie articolul
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Articole: 501

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *