Promo: mâine un nou articol despre Volvo Trucks

Distribuie articolul

Poate că unora dintre voi li se pare redundant, dar mâine voi publica un nou articol despre spoturile produse de departamentul de marketing al Volvo Trucks. Ar fi al patrulea sau al cincilea articol, nici nu mai contează, ceea ce este important de remarcat este pasiunea pe care o au oamenii ăștia pentru meseria lor și dragostea pentru produsele lor, care respiră din fiecare frame de filmuleț. De aici se alimentează creativitatea și expresivitatea cu care spun niște lucruri foarte simple și foarte puternice, despre calitatea și performanțele tehnice ale camioanelor pe care le produc. Sunt convins că producțiile din ultimul an ale echipei de marketing de la Volvo pot constitui un bun punct de plecare în orice studiu/curs/carte despre resursele și principiile comunicării și construirii unui brand puternic și curajos, în vremurile noastre.

Cum teasingul de azi nu ar fi complet fără un filmuleț de la Volvo, o să vă invit cu drag să vedeți clipul produs de ei și difuzat în premieră acum două zile. În acest montaj scurt ni se prezintă ideea clipului care va fi lansat mâine, 14 noiembrie, pe canalul propriu de Youtube al Volvo: Jean Claude Van Damme face șpagatul bazându-se pe oglinzile retrovizoare ale unor camioane Volvo care pornesc unul de lângă celălalt, merg în aceeași direcție cu spatele și se distanțează încet-încet până când vedeta filmelor de acțiune atinge extensia maximă.

Cool, nu? Abia aștept să văd clipul. Voi nu?

http://youtu.be/Yatg89gi0nM

 

Căutați și celelalte articole despre Volvo de pe blog, dacă nu le-ați văzut, spoturile suedezilor merită toată atenția și admirația.

Distribuie articolul
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Articole: 501

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *