Un exemplu superb de branding personal

Distribuie articolul

Am avut bucuria să întâlnesc în acest week-end un domn din Baia Mare de la care am primit, involuntar, o foarte frumoasă lecție de branding personal. M-am gândit să v-o împărtășesc, fiindcă sigur o să vă placă foarte tare de acest tânăr și mai ales de ideile lui grafice.

Mihai Mustea este artist grafic și fotograf, cu școli serioase de artă făcute în străinătate. Trăiește acum în Baia Mare și se ocupă cu grafica publicitară și fotografia profesională, pentru evenimente și publicitate. Mi-a plăcut enorm modul în care a înțeles, a gândit și a executat construirea propriului brand, pornind de la logo și continuând cu toate materialele și mijloacele de promovare pe care le-a folosit la evenimentul comercial unde ne-am întâlnit, dar și online. Dacă îi citiți blogul, veți înțelege repede că e un om serios, muncitor, înțelept, cu experiențe internaționale intense și bogate și cu un drag de locurile natale pe care puțini îl au.

Ca să nu mai lungesc vorba, mai întâi vi-l arăt pe Mihai, într-o fotografie recentă postată online:

mustea dan

Iar acum, ca să înțelegeți de ce mi-a plăcut așa de tare din prima, vă arăt simbolul grafic creat de el pentru a își construi identitatea vizuală și pe care îl afișează pe toate materialele sale de prezentare:

mustea dan 02

Așa că, dacă aveți nevoie de un fotograf bun sau de un grafician talentat, isteț și cu mult umor, căutați-l pe pagina lui web sau pe Facebook. O să vă placă și vouă de el și de munca lui, sunt convins.

Distribuie articolul

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *