Ziua în care am încercat să port sutien

Distribuie articolul

Mă sună azi pe la prânz un curier, că are pentru mine „ceva de la Piera”. M-am gândit: „Bietul de el, n-o cetit cum trăbă pe colet, sigur e ceva de la vreo agenție de Pi-Ar, că doar ăștia și ăia de la SRI au adresa mea exactă.” Pe plic scria chiar Piera, o marcă despre care mi-amintesc vag că are niște produse care nu au treabă cu mine, ci cu doamnele.

În plic, găsesc ce vedeți mai jos, nimic mai mult. S-or gândit oamenii ăștia să lanseze sutienul pentru bărbați și mi l-or trimis tocmai mie, pentru drive-test. Cine naiba le-o fi spus că mi-am pus în cap de ceva vreme să trec la o greutate exprimată doar din două cifre în fața virgulei? Și cine le-o fi dat ideea de a-mi trage așa o palmă morală pe post de încurajare pentru mersul la sală?

Exif_JPEG_420

E bai mare, fraților, nu doar fiindcă am căpătat sutien, ci și pentru că nu știu ce naiba trebuie să fac acuma, să nu mă viziteze ANAFurii lui Ponta și să nu-mi închidă blogul. Trăbă oare să dau bon fiscal că l-am primit? Noroc că mi-or trimis oamenii și o scrisorică, să mă lămuresc ce și cum stă treaba.

Exif_JPEG_420

Mno, m-am liniștit. Deci mi-or trimis sutienul nu ca să mă facă de râs că n-am pectoralii pregătiți ca să apar în Baywatch sau în filmele cu Bond, ci ca să mă convingă să vă anunț că acuma la Piera se găsește și lenjerie faină pentru bărbați, pe lângă aia pentru muieri, de care știați deja. Am văzut pe site că fac niște boxeri chiar simpatici, o să fac o verificare în magazin și dacă sunt din bumbac de calitate m-or câștiga de mușteriu. Au fabrică la Cluuuj, ori ăsta este un argument serios și suficient ca să le cumpăr marfa, fiindcă numai dacă începem să avem încredere și preferință pentru produsele românești vom reuși să punem țara asta pe drumul pe care îl dorim.

Și fiindcă nu sunt vreun tabloid să-mi bat joc de cititori cu titluri înșelătoare, îmi fac datoria de a livra și fotografia care ilustrează experiența mea de azi. Regret doar că mi-or trimis un țâțer (cum îi zice pe la Maramu) pentru fotomodele. N-am izbutit să-l închei, deși corespund perfect standardelor 90-60-90, cu singura mențiune că la mine cifrele astea se adună, nu sunt valabile separat.

Exif_JPEG_420

Mâine este 1 Aprilie, oameni buni și vă urez să fiți veseli și creativi, dar nu doar în această zi, ci în fiecare zi. Zâmbiți de o mie de ori pe zi, viața-i o poveste frumoasă, nu mai stați posaci de parcă v-ar strânge sutienul!

Ah, și încă ceva! Mica publicitate: Donez sutien Piera negru, mărimea 75B, pentru cititorul (bărbat) care va lăsa ăl mai fain comentariu la acest articol de pe blog. De ce să fiu egoist? Ce, numai eu să descopăr femeia din mine?

Distribuie articolul

6 comentarii

 1. Dude, ala-i suport de bere pentru barbati! Ti-l atasezi pe corp, pui berile in el si apoi tragi cu paiul! Eu le recomand celor de la Piera sa puna si instructiunile langa.

  • Dragă Serj,
   Mi-o plăcut tare de tot comentariul tău, de aceea te desemnez câștigător la această leapșă cu sutiene. Să îmi trimiți pe mail doru@dorusupeala.ro adresa ta, ca să intri în posesia noului tău suport pentru beri. Poftă mare!
   (Vezi că dacă bei multă bere, cum am făcut și eu când eram de vârsta ta, de la un moment dat suportul ăsta de bericioaice o să îți rămână tare mic…)

 2. Cautand pe internetul din Romania uite ca am aflat pe saitul dvs..
  Nu pot sa nu remarc ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de pe
  acest sait si va doresc cat mai mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *