Vreau un sfat: ce laptop să îmi cumpăr?

Distribuie articolul

Cred că bătrânul meu laptop își cam trăiește ultimele zile, de ieri a început să dea rateuri urâte și să mă exaspereze: ecranul are tot mai dese reprize în care clipește scurt, tot la patru-cinci secunde, o chestie extrem de deranjantă pentru ochi. ce-o fi, vreun contact sau un virus?

Oricum, bătrânul meu Dell Studio 17 a împlinit deja 4 ani și a ieșit de multă vreme din garanție, până acum m-a servit cu fidelitate și fără eroare, doar tasta M mai are momente când se încăpățânează să nu accepte comanda. E vremea să îl trec în rezervă și, după ce îi dau de cap micii defecțiuni, să îl fac cadou unui amic sau unei rude care nu l-ar folosi atât de intens.

Așa că vin și vă cer un sfat: ce laptop să îmi cumpăr? Vreau ceva bun și rezistent, cu memorie performantă (minim 6-8 GB), cu placă video de minim 2 GB și procesor musai Intel (vedeți articolul anterior și înțelegeți de ce, strict afectiv). Dați cu sfaturi în mine, cei ce vă pricepeți și aveți experiențe bune și plăcute. Mulțam fain de ajutor.

Dell_Studio1749_Freigestellt_1

Distribuie articolul

5 comentarii

 1. As recomanda tot un DELL, dar XPS L502. Dar depinde de buget.
  Eu am avut noroc de l-am luat de la CEL dotat cu 8G de memorie. In mod normal tipul asta de laptop este dotat cu 4G de memorie, dar poate prinzi vreo oferta.
  Recomand acest laptop pentru materialele din care este facut. Eu il am de doi ani si jumatate. Zici ca este nou (cu exceptia pafului acumulat intre taste). Suprafata este facut din aluminiu care ajuta si la o buna racire a HDD-ului si CPU-ului (face mai repede schimb de temperatura cu exteriorul). Tastele sunt iluminate (poate in prima faza nu conteaza, dar pe parcurs tipul asta de confort face diferenta). Materialele din care sunt facute tastele este net superioara multor modele de laptopuri. Cei drept DELL sta prost la capitolul baterie iar acest model nu este o exceptie. In jur de 4200 RON ai o configuratie foarte buna: Intel CORE I7 2,5 -2,7 Ghz,Video 2G , 500 G HDD SATA la 7200 rpm, 4G memorie la 1333 Mhz. Daca ii mai pui si un SSD de 64G il faci tun.
  Sunt multe alte modele dar acesta este un model care isi merita bani.

  Spor la cumparaturi

 2. Salutare,

  Singura mea recomandare ar fi un Macbook. Garantat vei fi multumit de investie, desi e mai mare. In timp vei simti, acest lucru.

  Toate cele bune si la multi ani.

  Romeo Lazar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *