Spotul care te va face să te (re)descoperi

Distribuie articolul

intel spot

Priviți spotul de mai jos.

Promit că va fi cel mai frumos, mai emoționant și mai tonic minut și jumătate pe care l-ați trăit în acest început de an.

 

http://youtu.be/BGWtr0PneLw

Omul care apare în acest spot este Erik Weihenmayer, unul dintre cei 118 alpiniști care au atins cele mai înalte șapte vârfuri montane de pe planetă, dar singurul dintre aceștia care a reușit această performanță fiind complet orb. Și acum gândiți-vă: cât de puternică și curată poate fi motivația individuală, credința în depășirea propriilor limite ori energia intimă care te face să ajungi pe acoperișul lumii, fără să poți admira peisajul și fără să poți trăi pe de-a-ntregul sentimentul de victorie pe care ceilalți îl împărtășesc, de bună seamă.

Dincolo de admirația pentru Erik și pentru bucuria, încrederea și spiritul de învingător pe care el ni le dăruiește prin performanțele sale, se cuvine să adresăm complimente și mulțumiri echipei de marketing de la Intel. Nu am văzut de multă vreme o poveste atât de simplă, curată și puternică, spusă atât de frumos și cu atâta dragoste și încredere pentru propriile produse și  marcă. Acesta este marketingul care ne onorează, ne inspiră și ne arată drumul drept și onest spre mintea și sufletul semenilor noștri. Așa se construiesc brandurile uriașe și cu victorie garantată, dar și fundațiile solide ale unei relații profunde și intime cu adepții unei mărci.

Mulțumesc din suflet, Intel, pentru că mi-ai bucurat aceste zile, mulțumesc Erik pentru lumina din ochii tăi.

 

Distribuie articolul
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Articole: 501

2 comentarii

  1. Erik a participat și la show-ul de televiziune Expedition Impossible în cadrul căruia a călărit, a mers cu caiacul, a făcut rafting, s-a aruncat în apă de la o înălțime de 10m. Omul ăsta pur și simplu te inspiră, te face să îți dai seama cât de mult poți să treci peste limitele fizice. Pentru mine a fost emoționant să îl urmăresc pe parcursul aventurii sale. http://calatorinspirat.ro/filme-de-calatorie/filme-si-documentare-despre-maroc/

    • Alina, mulțumesc mult pentru informații și pentru link. Chiar o să caut mai multe date despre acest om, ai dreptate când spui că este o puternică sursă de energie, pace și inspirație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *