Turul lumii cu Audi Quattro

Distribuie articolul

Sunt sigur că ați văzut pe la televizor spotul Audi, care se încheie cu sloganul „România – Land of Quattro”, care aduce aminte de mai vechiul Land of Choice, deși nu are nicio legătură, în afara peisajelor minunate și a imaginilor excepționale din care este compus spotul.

De fapt, campania de promovare a Audi „Land of Quattro” este una mondială și a început acum câteva luni. Ea utilizează cadre fantastice care surprind peisaje unice și extraordinar de frumoase și exprimă adaptabilitatea și performanța tehnologică pe orice suprafață și în orice condiții a mașinii germane, dar și universalitatea succesului de care se bucură marca premium a grupului Porsche. Campania are, pentru fiecare țară unde a fost implementată, clipuri scurte de 30 de secunde, pregătite pentru difuzarea pe TV, dar și variante mai lungi de 1 minut sau 45 de secunde, evident mai bogate, mai emoționante și mai frumoase.

Vă invit așadar, fiindcă tot e vineri, să facem o tură în jurul lumii, alături de mașinile cu tracțiune integrală de la Audi. O să vă placă și o să vă pice tare bine excursia asta virtuală, sunt sigur de asta. Mai întâi, haideți pe la noi prin ogradă, seduși de vocea legendară a lui Mircea Albulescu:

http://youtu.be/Rur9H9uFIr4

 

E ora andiamo insieme in Italia. Meraviglioso:

http://youtu.be/UBe1GC6PENM

 

Oameni frumoși, relaxați, veseli și calzi. Peisaje superbe, soare și liniște. Jamaica:

http://youtu.be/Z587Ck9YnZI

 

Rămânem peste ocean, în imensitatea teritoriilor frunzei de arțar. Canada:

http://youtu.be/JEGRP7u0vlM

 

No zaieț, no pagadi, că plimbarea prin Maica Rusie e mai antrenantă, ritmul muzicii și montajului este mai rapid., semn că au aditivat combustibilul cu nițică vodcă. Rusia:

http://youtu.be/86KTG3ryTcw

 

Și acum ne mutăm dincolo de Ecuator, în Africa de Sud:

http://youtu.be/V2j2X3IgguM

 

Und jetzt, wir reisen nach Österreich. Austria.

 

Și în Australia o să vă placă, în mod sigur. Poftiți, vă rog:

http://youtu.be/m-87JB8VX6o

 

Și, la final, să dăm o tură și pe la tovarășii pe care i-o adus recent premierul pe la noi, ca să ne fabrice ieftin niște căței cu covrig în coadă. China.

http://youtu.be/5CBUMJmWO2U

 

Hai, că v-am plimbat destul și motorina e scumpă. Glumesc. Intrați pe youtube și căutați land of quattro plus numele unei țări, sigur o să vă returneze un răspuns pe măsură și o să vă plimbați așa în voie pe toată planeta. Așa învățăm că automobilul nu mai este doar o sculă care ne plimbă de ici-colo, ci a devenit emblema unui stil de viață. Drumuri bune și week-end însorit vă urez!

 

 

 

 

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *