And the winner of Horinca is…

Distribuie articolul

O cârciumă de cartier destul de muncitorească și obscură și care probabil miroase a țigări proaste din toți pereții se numește Găinușa Răvășită, cu prețiosul subtitlu Bar de Zi, ca să nu cumva să îți închipui că seara au loc acolo spectacole de cabaret. V-am invitat să inventați un slogan pentru dubioasa creatură comercială și ați răspuns în număr destul de mare, cu idei faine, glumețe și jucăușe, așa cum mă și așteptam.

gainusa001

Ei bine, după îndelungi hohote și dezbateri, juriul format din mine și persoana mea este în măsură să anunțe că sloganul care m-a cucerit prin claritate, simplitate, subtilitate, bogăția de sensuri proprii și figurate, eficiența potențială și expresivitatea propunerii de vânzare este cel propus de Adela Coșereanu:

Găinușa Răvășită: Cinstește toți cocoșii

Mulțumiri din suflet și felicitări tuturor participanților, a fost realmente o bucurie și un prilej excelent de a ne cunoaște mai bine, vă promit că o să mai fac isprăvi de felul ăsta, cu premii la fel de trăznet și atractive. Nu se admit contestații, evident. Iaca mai jos poza cu premiul, vă garantez că ambalajul este plin cu marfă din cea mai bună cu potențial exploziv maxim, iar timbrul fiscal e pe partea cealaltă. Mereu pe partea cealaltă, cum ar spune moroșenii.

horinca 01

 

Aștept de la câștigătoare pe mail la doru@dorusupeala.ro toate datele de contact necesare pentru a livra premiul prin curier. Mă duc acuma să mă uit în cămări și în beci, să evaluez în detaliu potențialul de derulare a competițiilor viitoare, mă simt puțin vinovat față de unii concurenți diversioniști din Brașov și Cluj, că nu am dat mai multe premii. Dacă nu mă întorc repede, înseamnă că ceva-ceva s-o-ntâmplat la evaluarea licorilor sau încă număr…

Hai noroc și sănătate vă urez, o săptămână rodnică tuturor!

Distribuie articolul

Un comentariu

  1. Hei! Multumesc frumos pentru horinca…promit sa ii fac cinste marfii si sa o beau impreuna cu o prietena ravasita 🙂 ca intre gainuse, asa!

    Iti trimit indata mail!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *