Super-spot: Amy întreabă, Best Buy răspunde răbdător

Distribuie articolul

Domnișoara (doamna?) din acest spot se numește Amy Poehler, este desigur americancă și are un canal propriu de Youtube cu peste 100.000 de abonați, unde face clacă, bârfă, shopping și reclamă, dar mai ales dă sfaturi fetelor în tot felul de probleme de care acestea sunt preocupate. Americanii au poreclit-o deja Asking Amy pentru seriozitatea și dedicația cu care își tratează publicul și problemele acestuia. Domnii de la Best Buy (un fel de Domo-Altex-Flanco de peste ocean) au apelat la ea ca să realizeze, tot pentru Super Bowl 2013, un clip tare comic, în care blonda își ia rolul în serios și face pe prostuța agasând un vânzător-erou al răbdării.

Best Buy ne spune într/un mod prietenos că la ei în magazine vom găsi mereu consultanți pașnici, răbdători și bine pregătiți, care să ne lumineze drumul spre alegerea produselor electronice și electrocasnice de care avem nevoie. Unele dintre întrebările blondei sunt tare glumețe, iar spotul își face tare bine treaba.

http://youtu.be/y_yNq3EtXmk

Distribuie articolul
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Articole: 503

3 comentarii

    • Bătrâne, să fie cu iertăciune, dar nu am auzit de ea până acum, asta este, drumurile noastre în viață au avut trasee mult prea diferite. No, ce să zic, mai bine mai târziu decât niciodată, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *