Salutări de la Jibou, octombrie 2013

Distribuie articolul

Am surprins aceste imagini în parcarea magazinului Penny Market din centrul orașului Jibou, județul Sălaj. magazinul de care vă vorbesc este situat chiar în centrul localității, aproape de Primărie, de lanțul de magazine second hand și de stația Petrom, principalele obiective comunitare. Locația este una premium, fiindcă așa magazin modern nu a avut comunitatea de când se știe, de câteva luni practic aici se întâlnește lumea bună a orașului, este un fel de mall, cum ar veni „the place to be, good to be seen there” în variantă sălăjeană.

jibou02

Imaginile vorbesc despre multe lucruri, în primul rând despre nivelul de dezvoltare a zootehniei la noi în țară, apoi despre nivelul de educație al populației și nu în ultimul rând despre tradițiile, mentalitățile și ideile care ne fac unici în lume și tare deosebiți în Europa. Știu că ați mai văzut și găini și porc și vacă duse în portbagaj. De data asta, vedetele sunt două capre. Unii zic că și berbecul de la volan ar merita o mențiune specială, dar nu sunt de acord. E mașina lui, treaba omului ce face cu ea, ce transportă și de unde până unde merge. Nu el trebuie căinat, ci bietele capre. Erau atât de entuziasmate că ajunseseră la centrul comercial al mini-universului din Sălaj, că ar fi vrut și ele să dea o tură cu căruciorul printre rafturi și să bea un Cico în rând cu lumea bună.

jibou01

Distribuie articolul
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Articole: 503

3 comentarii

 1. 0mnilor de la primaria jibou va rog sa acordati m-ai multa atentie la parcul industrial jibou.Salariatii de la intreprinderile situate nu pot veni si merge de la serviciu din cauza cainilor comunitari care s-au i9nmultit scandalos. In loc sa intalnesti turme de vite si oi vezi turme de caini care se iau dupa tine sa te manance.Va rugam nu se poate circula de ei.

 2. rUGAM INSISTENT PE CEI DE LA PRIMARIA JIBOU,D-LE SUPALA TE ROG SA IEI MASURI LA SITUATIA DE PE CIGLENTIR OAMENII VIN LA LUCRU SI NU POT DE CAINII VAGABONZI.ADICA SUNT PUTINE LOCURI DE MUNCA IN JIBOU SI ACELEEA RISCA SA FIE LASATE DIN CAUZA CAINILOR VAGABONZI.
  IN ORICE CAZ NU II NEVOIE DE PRO TV SAU DIGI 24 PTR. REZOLVAREA SITUATIEI,S-AU ANUNTURI IN ZIARELE LOCALE.??????????????.

 3. atrag atentia d-lor de la Primaria Jibou si daca se poate si prin
  Graiul Salajului s-au alt masmedia.Se vede clar de la oposta ca se
  tine mai mult la caini decat la oameni.Va pun o intrebare fireasca
  ce taxe si impozite primiti de la patrupede?.E clar ca nu va ataca
  pe voi in centru. restul cainii latra ursul trece. halal……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *