Numele europarlamentarilor pe toate gardurile

Distribuie articolul

Unii politicieni români au ajuns degeaba (nici ei nu înțeleg prea bine cum) la Bruxelles, ca și europarlamentari. Zeci de mii de euro salariu, alte zeci de mii de euro cheltuieli decontate pentru activitatea în teritoriu, dar degeaba, dacă de banii ăștia nu se poate cumpăra niște inteligență sau măcar niște bunăvoință din partea unei agenții de publicitate, care să te ajute să nu te faci de mândra minune.

europar3

Domnii europarlamentari absolut anonimi și cu zero prezență publică Victor Negrescu și Emilian Pavel pretind că și-au deschis la Baia Mare, în sediul PSD, un cabinet de europarlamentar. De fapt, au lipit două autocolante cu numele lor și sigla partidului pe un perete, au tras două poze și patru vorbe pentru prostimea care s-a nimerit în zonă și gata, au muncit pentru binele alegătorilor. O să îi mai vadă lumea prin Maramureș la fel de des cum au apărut în zonă și Ioan Mircea Pașcu sau Cătălin Ivan, adică în campania electorală viitoare, purtați prin sate ca ursul dansator, ca să se minuneze lumea de așa minunăție coregrafică.

Acest articol vrea doar să evidențieze simțul estetic, cunoștințele de marketing și respectul pe care îl poartă acești domni propriilor persoane, de vreme ce au fost atât de inteligenți și de bine sfătuiți încât și-au scrijelit onorabilele nume pe pereții sediului partidului, unul la nivelul pieptului, iar celălalt la înălțimea atât de sugestivă a zonei delimitate prin purtarea curelei de la pantaloni. Treabă fușerită, românească, realizată în prezența atât de expresivă a singurului clown care a reușit să compromită ideea de ministru al educației într-o țară europeană.

europarlamentar

Distribuie articolul
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Articole: 501

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *