Ne vedem la Best Marketing, Platinia Cluj, 26 septembrie

Distribuie articolul

 

Nu am ratat, cred, niciuna dintre conferințele de marketing și business organizate, de-a lungul vremii, la Cluj, de echipa Revistei Biz. De fiecare dată, am plecat de acolo cu informație de valoare, cu liste de cărți de citit și cu multe idei noi, cu bucuria de a fi cunoscut și stat de vorbă cu oameni faini și deștepți, care fac lucruri importante și interesante în meseria asta.

Păcat că acest eveniment se întâmplă doar o dată pe an. Păcat că sunt puțini cei care au șansa de a participa la conferință. Dar e mare lucru că se întâmplă și nu e de pierdut o astfel de ocazie. De fiecare dată, am mers la eveniment cu niște ținte clare alese din program, din lista speakerilor, dar am avut de foarte multe ori bucuria să descopăr idei, practici și valori umane excepționale, la vorbitorii mai puțin cunoscuți.

Anul acesta, știu sigur că nu voi rata ce au de spus Adina Vlad (inițiatorul unor cercetări sociologice extrem de interesante ale Unlock Market Research) și Tudor Galoș (ex-Marketing guru la Microsoft și expert în GDPR), dar sunt absolut convins că vom primi conținut de valoare și de la Ruxandra Marin, Robert Katai, Ana Maria Diceanu sau Ciprian Susanu și că ne vom tare distra ascultând poveștile și părerile unui personaj foarte colorat și viu, cum e zăpăcita aia de Ana Morodan.

Ca să nu mai spun că și în sală, între participanți, vor fi foarte mulți oameni interesanți, care au experiență bogată și multe idei care deschid noi orizonturi (aproape sigur vine și Groparu, deci se pot afla taine contemporane și despre blogging, dar și despre pescuit…).

Sunt atât de multe lucruri noi în meseria asta, iar noile generații și tehnologia schimbă atât de repede întregul peisaj, instrumentele și principiile cu care lucrăm, încât e musai să te ții aproape de vârfurile din mediul tău profesional și să te vezi cât mai des cu meseriașii din sector, ca să înțelegi măcar încotro bate vântul schimbării.

În premieră, întâmplarea organizată de echipa condusă de Marta Ușurelu are loc la Hotelul Platinia, ocazie excelentă de a descoperi și cel mai nou hotel premium din Transilvania și facilitățile de care dispune pentru evenimentele pe care unii din noi le mai organizăm.

Ne vedem Miercuri, 26 septembrie, la locul faptei, bem o cafea, schimbăm o vorbă și învățăm chestii. Detalii despre eveniment și cum poți ajunge acolo găsești aici, pe site.

 

 

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *