Jaguar pregătește de Super-Bowl un super-spot

Distribuie articolul

Britanicii de la Jaguar au prefațat spotul cu care vor fi prezenți la Super Bowl 2014, lansând un teaser  care anunță invazia unor Ticăloși Britanici, gata să întoarcă Pământul cu fundul în sus. Imagini super-spectaculoase, cadre foarte scumpe, vedete de cinema de primă mână (Ben Kingsley, Tom Hiddleston și Mark Strong) și o mașină spectaculoasă despre care nu mai are rost să discutăm, acestea par a fi ingredientele cu care Jaguar se străuiește să spargă box-office-ul industriei auto anul acesta.

jaguar

„E bine să fii rău” este sloganul cu care producătorul auto britanic își condimentează campania, care include deja o pagină web și un blog. La cât de scump este noul F-Type Coupe, trebuie să fii un băiat tare neascultător și obraznic și să îți placă tare mult filmele de acțiune cu femei frumoase ca să intri în jocul lor. Desigur, dacă te ține portofelul. Noi, ceilalți, rămânem în tribune și ne uităm la film, deocamdată avem doar teaserul:

http://youtu.be/39KTWEUzMdI

 

Pe lângă teaser, pe pagina web au mai apărut două secvențe video, cu același rol de potențare a curiozității,care îi au în prim-plan pe ceilalți doi actori. Mark Strong (Lordul Blackwood, personajul negativ din filmul Sherlock Holmes) ne întreabă ce e rău în a corupe prin putere absolută:

http://youtu.be/nr-ZVA3M7to

Și Tom Hiddlestone (Loki din filmul The Avengers) are replica lui incitantă:

http://youtu.be/Kr8yfOfU2Wc

Distribuie articolul
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Articole: 501

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *