Idei minunate și ieftine de cadou de Crăciun

Distribuie articolul

Să nu-mi spuneți după aia că nu v-am prevenit: vin Sărbătorile și o să vă agitați disperați în ultimele zile să căutați cadouri pentru rude, prieteni și colegi. În grabă, o să alegeți niște chestii din materiale de doi lei, dar tare scumpe, banale,  inodore și incolore și cu fundă puse de comercianți cât mai aproape de intrarea în magazine, ca să vă ia ochii și banii.

În loc de treaba asta, puteți să faceți din timp o achiziție inteligentă și frumoasă, plină de culoare, originalitate și suflet. Am aflat astăzi de pe Facebook (mulțam, Mark!) că doi foști colegi din presa brașoveană s-au apucat să facă, folosind propriile mânuțe, materiale simple, conuri de brad și multă imaginație, niște minunății de decorațiuni de Crăciun pe care pot să pun pariu că toți ați vrea să le aveți prin case și să le puteți oferi cadou celor dragi.

1467330_583494248389569_1274288366_n

Aș putea spune că încă nu este vorba o afacere, ci e mai mult o pasiune și un exercițiu de imaginație și îndemânare, de vreme ce obiectele costă puțin (10-15-20, maxim 50 de lei din ce am văzut eu), dar aduc atât de multă lumină, gingășie și culoare celor care se vor bucura de ele. Încă nu au un site, dar puteți vedea toate bijuteriile astea manufacturate pe pagina lor de Facebook și le puteți cumpăra chiar de acolo, povestind prin mesaj privat cu fabricanții. N-am întrebat precis treaba asta, dar sunt sigur că pot să le împacheteze și să le livreze și prin curier, oriunde în țară, dacă apar doritori.

Dacă le mai rămâne ceva pe stoc, Alghi și Electra vor ajunge cu exponatele și la Târgul de Crăciun de la ITC în Brașov, după 12 decembrie. Dar sper că veți voi, cititorii mei, veți fi așa de inspirați și entuziasmați și îi veți face să treacă la muncă în trei schimburi, ca să mai aibă ce vinde și la târg. Vă ofer aici câteva poze cu minunățiile pe care le confecționează Electra Ghiza și pe care le proiectează și promovează soțul ei Alghi. Sper să vă bucurați de frumusețea obiectelor și să vă inspire în alegerea unor cadouri frumoase pentru cei la care țineți cu adevărat.

PS: pagina lor de Facebook are azi, când scriu acest articol, 371 de fani. Hai să vedem ce audiență (câți prieteni și fani) reușim să le construim împreună. Dacă vă place ce vedeți acolo, puneți mânuța și dați măcar un Share, că nu doare și tare merită, nu-i așa?

 

 

 

Distribuie articolul
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Articole: 501

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *