Idei de guerillă: blog de masaj erotic

Distribuie articolul

În week-end am primit o notificare automată despre un comentariu postat pe blog care are nevoie să fie moderat. Ciudat, pentru că deocamdată am lăsat libere toate comentariile, consider suficiente pentru moment filtrele anti-spam existente, plus că sunt destul de prezent în administrarea blogului și pot interveni rapid atunci când chiar este cazul.

Comentariul era de fapt o invitație la un schimb de linkuri în blogrol, din partea unui blog găzduit pe platforma blogspot. Nu am deocamdată blogrol și nu cred că acest blog potențial partener va fi interesant pentru toți cititorii mei, astfel încât să facem transfer de audiență. Foarte sigur știu că nu aș vrea să beneficiez de promovare pentru blogul meu pe acel blog, avem obiecte de activitate și preocupări mult prea diferite. Dar, cum ideea de marketing care a dus la nașterea acelui blog mi se pare remarcabilă și ingenioasă și fiindcă descoperim astfel, eu și voi cititorii, noi virtuți și aplicații ale social media și noi preocupări generatoare de venituri care utilizează inteligent comunicarea online, am decis să scriu acest articol.

masca1Ei bine, blogul de care vă povestesc este al unui salon de masaj erotic din București. Iar poziționarea sa premium, conținutul discret și bine redactat al acestuia, modul de adresare elevat și ideea construirii unui astfel de mijloc de comunicare mi s-au părut originale și demne de remarcat, astfel că m-au convins să vă recomand o vizită la acea adresă web, tuturor celor interesați de aplicațiile efective ale comunicării online în zone mai puțin uzuale și ortodoxe decât cele cu care ne întâlnim zi de zi. În definitiv, dacă bucătarii, croitorii, coafezele și saloanele de epilare inghinală au bloguri și pagini de facebook, de ce nu ar putea și profesionistele din acest domeniu să genereze conținut interesant pentru publicul lor?

Această postare m-a făcut să îmi aduc aminte de pățania unei prietene de familie, care a dorit la un moment dat să îi facă în secret un cadou mai special, de ziua lui, soțului ei. El are o meserie solicitantă din punct de vedere fizic, realizează instalații termice și sanitare în construcții și se plângea de ceva vreme de dureri de spate și înțepeneală. Soția a luat ziarul local și a sunat la un număr de telefon postat la un anunț care promova servicii de masaj profesionale. Toată discuția a decurs constructiv, au stabilit locația și data, tariful, durata, dar convorbirea s-a întrerupt brusc atunci când vocea de la capătul firului a întrebat-o pe generoasa soție dacă masajul trebuie să fie cu finalizare…

Aștept cu multă curiozitate, la rubrica de mai jos, comentariile celor care au curiozitatea de a vizita blogul de care v-am povestit. Haideți, curaj!

Distribuie articolul

4 comentarii

  1. Foarte interesant. Imi place comunicarea lor, finuta si cu subintelesuri. De asemenea, imaginile sunt foarte jucause si arata exact atat cat sa atate imaginatia.

    Mie mi se pare ok modul in care comunica si felul in care se prezinta comparativ cu vulgaritatile pe care le intalnim de obicei in domeniul asta.

  2. Masajul erotic este un subiect destul de delicat, mai ales ca in societatea actuala el este privit cu o nota intensa de vulgaritate, ceea ce nu este tocmai pertinent. Anumite saloane chiar sunt concentrate pe buna dispozitie a clientului, iar serviciile lor ating un plan calitativ superior. Decorul ambiental, muzica de fundal, precum si personalul amabil reprezinta criteriile pe baza carora este ideal sa selectati o astfel de locatie.

  3. Cred ca avem preconceptii privitoare la aceste saloane si la angajatele lor. Nu cred ca sunt neaparat niste locuri vulgare sau indecente si sunt convinsa ca fetele de acolo nu sunt de o calitate proasta. Cred ca ar trebui sa fim mai deschisi la minte cu privire la acest subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *