Doar șase zile până la SweetDays Cluj

Distribuie articolul

banner mare articol

Mai sunt doar șase zile până începe treaba cea mai dulce și apetisantă care s-o întâmplat la Cluj anul ăsta, de fapt ever. De vineri până duminică, adică din 29 noiembrie până hăt pe 2 decembrie, la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca are loc Târgul de Dulcegării SweetDays. Știu că, dacă sunteți din zonă, o să vă năpustiți acolo să vedeți și să gustați și sacoșa s-o umflați cu dulciuri, ciocolată, prăjituri, bomboane, cafea, ceai, vinuri și multe alte bunătăți pe care nu mă lasă propria salivă să vi le mai povestesc. Se lasă cu degustări, demonstrații culinare și cu multe surprize, vă puteți întâlni și cu Alexandru Hora (în foto jos, bucătarul tatuat cu mult suflet și multă veselie din ediția de anul trecut a Masterchef) și puteți face cumpărături gustoase și inspirate pentru Moș Nicolae.

hora poză faină

Deși am mai multe kile decât am nevoie și mă străduiesc să mai scap de multe dintre ele și deși am la domiciliu un prea periculos producător de prăjituri și bunătăți în persoana soacră-mii, voi face o deplasare Baia Mare-Cluj  numai ca să văd ce minunății or pus în vitrine Geta Ungurean și partenerii ei.

Trebe să știți, așa, organizatoric, că pruncii pot fi luați la locul faptei și pot fi parcați într-un loc de joacă special amenajat, în vreme ce părinții se răsfață pe la standuri și transformă în trigliceride bugetul de Sărbători al familiei. Ia intrați voi pe pagina de Facebook a târgului sau pe pagina web SweetDays.ro, ca să aflați mai multe. Zile dulci să aveți, poftiți la Marea Dulcegăreală!

 

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *