Copywriting genial: onest, modest, vesel

Distribuie articolul

 

Onestitatea, modestia și umorul alcătuiesc una dintre cele mai puternice rețete în publicitate. Atunci când nu încerci să fii perceput altfel decât ești în realitate, atunci când mizezi pe simplitate, pe transparență și pe omenie autentică, nu ai cum să dai greș.
În cazul restaurantelor și cafenelelor, suporții de comunicare stradali și mobili cărora le spunem de obicei ”people stopper” și mai pe românește ”capre” reprezintă unul dintre cele mai inteligente și eficiente canale de comunicare, de fidelizare și de câștigare a atenției și simpatiei consumatorilor.
”Mănâncă la noi, că altfel murim amândoi de foame!” este un mesaj atât de clar, empatic, vesel și cinstit, încât cu greu îl poți ignora sau interpreta eronat. Se creează astfel, imediat și cu șanse mari de consolidare, premizele unei relații între cârciumar și vizitator, un lucru esențial în domeniul serviciilor, unde comunicarea și relaționarea sunt deseori mai importante decât serviciul în sine.
capra restaurant Chisinau
Imaginea de la care a pornit acest articol este surprinsă de un prieten, în fața unui restaurant din Chișinău, zilele trecute. Mulțumesc pentru inspirație, Sasha!
Mi-am propus de multă vreme să adun într-un articol imaginile cu reclame similare și iată, profit de această ocazie, sper să vă bucurați de ideile vesele și curajoase ale oamenilor care mânuiesc creta extrem de inteligent. Enjoy!
PS: Dacă mai ai poze cu afișe/texte similare, te rog mult să mi le trimiți, promit că vor ajunge la mulți oameni, să se bucure și ei.
capra librarie
welcome shop
capra zagreb 2015
bar - gin run
birra piccola
Magazin Second hand, Piata Izvoare, Baia Mare
cafe salad
alex restaurant
shop local
skinny
restaurant
Bar2
Pub
Bar

Distribuie articolul
Doru Șupeală
Doru Șupeală
Articole: 501

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *