Noile coțcării PSD: felicitări că ți-ai plătit taxele, trimise pe banii tăi

Imaginația infractorilor care au invadat mediul politic este fără margini. la fel ca nesimțirea și impostura lor. Astăzi vă prezint un nou exemplu de pesedeală tipică: campania electorală făcută în afara legii și în afara perioadei legale de campanie, de un trepăduș care are toate șansele și atributele ca să fie al patrulea primar de Baia Mare ajuns la pușcărie.
Distribuie articolul

Cetățenii din Baia Mare au primit zilele trecute în poștă, recomandat, pe numele lor, o scrisoare de la Primăria Municipiului.

Fiindcă orice hârtie care vine de la autorități trebuie studiată cu atenție, oamenii care și-au plătit deja taxele și impozitele pe acest an (majoritatea românilor fac asta în primul trimestru ca să se bucure de o mică reducere) au constatat cât de ”înțelept” li se folosesc banii.

Un trepăduș traseist politic, Doru Dăncuș, ajuns prin tot soiul de coțcării pe scaunul de primar interimar după arestarea fostului primar Cătălin Cherecheș, își face pe față campanie electorală, folosind banii cetățenilor.

Demn urmaș al lui Cherecheș, mare amic al acestuia și foarte fidel elev al școlii de infracțiuni, ticăloșii și tembelisme, Dăncuș s-a gândit să foloseacă banii oamenilor ca să le trimită o ”felicitare” denumită pompos ”Dikplomă de Recunoștință”, care de fapt are un singur scop: dobândirea de notorietate și autoritate pentru propria persoană, a cărei semnătură este pusă în evidență cu caractere bolduite.

Dăncuș, un viermuș care n-a avut în viața lui o meserie și un loc de muncă serios și s-a învârtit mereu de posturi și funcții unde nu a lucrat efectiv nimic, dar a supt bani publici cu nemiluita, este acum candidatul PSD la Primăria Baia Mare.

Dacă ar fi să căutăm cea mai concretă ilustrare a căpușei mufate vârtos la bugetele publice, Dăncuș ar fi reprezentarea ideală. Mulți ani a avut în tot județul Maramureș monopolul evenimentelor de tip ”Zilele Comunei”, unde amplasa o ruginitură de scenă și niște boxe dogite și chema tot soiul de dizeuze și trupe specializate în prostituție artistică, facturând sume aberante pentru ”programe culturale”.

A trecut prin cel puțin 10 partide, de toate culorile și orientările: a fost și țărănist și umanist și pesedist și socialist și naționalist și comunist, dar a rămas fidel singurei sale orientări politice reale: securist traseist și fomist.

În ultimii ani a fost tovarășul fidel de ticăloșii al primarului penal Cherecheș, care l-a numit viceprimar și față de care și-a declarat public, în repetate rânduri, dragostea, admirația și prețuirea.

Dăncuș a jurat chiar că îi va fi mereu alături celui de-al treilea primar pușcăriaș al Băii Mari, acest post dovedindu-se cea mai bună și eficientă trambulină politică spre penitenciarele țării, de vreme ce, pe rând, toți ocupanții acestui post de după Revoluție au ajuns după gratii.

Dat fiind acest jurământ, îmi permit să întreb: de ce nu se duce domnul Dăncuș, fix acum, direct la închisoare, în aceeași celulă cu Cherecheș, dacă tot îl iubește așa de tare?

Asta ca să nu mai piardă dumnealui vremea și băimărenii banii, permițând acestui personaj odios să bage mâna adânc în bugetul localității pentru tâmpenii precum șmenul cu ”felicitările”.

Scriu acest articol fiindcă și familia noastră are un apartament în oraș, a plătit taxele la timp și a primit această extrem de scumpă bucată de hârtie igienică.

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *