LightsOn, un proiect luminos de la Cluj

Distribuie articolul

 

Asociația Daisler, în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca (bravo, deci se poate să facem și chestii istețe, domnule Boc!) a lansat a 3-a ediție a concursului Lights On, singurul concurs de amenajare festivă a unui spațiu public din România.

Provocarea adresată arhitecților, designerilor și inginerilor este să propună o versiune originală, spectaculosă și funcțională de împodobire a bulevardului central al orașului Cluj-Napoca (Bulevardul Eroilor) și să trimită proiectele către Asociația Daisler până cel târziu în 13 octombrie. Bugetul de decorare pus la dispoziție de administrația locală este de 350.000 de lei plus TVA, iar timpul de implementare este de o lună de zile.

Găsiți pe acest link toate informațiile necesare, grăbiți-vă, că termenul e destul de scurt!

Pentru desemnarea câștigătorului, există un juriu format din specialiști (arhitecți OAR, instagrammeri, fotografi, urban developeri etc) care vor alege cel mai potrivit mod de amenajare. Proiectantul câștigător primește 1.000 de euro și supervizează implementarea pe care o va face primăria, dar în mod cert cel mai mare premiu este notorietatea, plus bucuria de a contribui direct la construirea și livrarea către cetățenii și vizitatorii orașului a sentimentului de sărbătoare și bucurie specifice Crăciunului.

Anii trecuți, prin același proiect s-a reușit amenajarea Pieței Mihai Viteazu și a străzii Kogălniceanu din Cluj, anul acesta obiectivul este și mai îndrăzneț, fiind vizată cea mai circulată și populară stradă a orașului, locul de promenadă favorit al localnicilor și turiștilor. Așa de tare mă bucur că se întâmplă și lucruri faine în Cluj, încât tare de tot vă rog să dați share la acest articol, ca să ajungă la cât mai mulți oameni cu idei faine, încât să vedem iarna asta în Ardeal cea mai faină stradă împodobită de Crăciun.

lightson logo

Distribuie articolul

Un comentariu

 1. Da PRETENE îmi dau seama de ce îți aperi așa de înverșunat ortacul.(Boc)
  Nu se mușcă mâna care te hrănește.
  Se linge și se dă frumos din codiță.
  Eu am fost, sunt și voi rămâne liber.
  Când eram cărat la securitate la INTERVIU, cred că mai erai la tata in săculeț.
  Adios

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *