Analiza cazului IKEA Timișoara, alături de Sabin Gherman la România de la A la Z – Prima News

Cazul IKEA Timișoara, pornit de la un articol scrispe acest blog în cadrul proiectului hacking Work, a ajuns un subiect public dezbătut pe larg în societatea românească. Este prima oară în istoria noastră recentă când românii reacționează public față de salariile de mizerie oferite de marile companii care activează în România. Facem Hacking Work pentru că atât oamenii, cât și organizațiile din România pot și merită mai mult și fiindcă vrem cu toții să mergem la serviciu, nu la scârbiciu.
Distribuie articolul

Promisesem că voi comenta public răspunsul oficial al IKEA, pe care l-am publicat zilele trecute. Am lăsat să treacă o zi și am citit toate comentariile voastre, care coincid cu opinia și perspectivele mele. Vă mulțumesc pentru contribuție.

Am fost joi seară la emisiunea lui Sabin Gherman de la PRIMA News și am comentat întreaga poveste de la IKEA Timișoara, a ieșit un dialog spumos, în care am spus foarte multe lucruri care ar trebui discutate mai mult, mai intens, mai amplu dacă vrem să ne facem bine.

Să vă fie de folos.

***

***

Am pornit proiectul Hacking Work pentru a produce o schimbare profundă și durabilă în piața muncii din România. Este primul proiect social, civic și educațional din România care vorbește clar, curajos și cinstit despre piața muncii și despre relațiile dintre angajați și angajatori.

Misiunea noastră este să construim un viitor mai bun pentru oameni, organizații și comunități, prin educație, dialog și colaborare, așezând la temelia acestei construcții libertatea, creativitatea, integritatea, curajul, umanitatea, responsabilitatea și respectul pentru cunoaștere.

Muncim zi de zi pentru o viziune: vom aduce progres și performanță în profesie și bunăstare în viața socio-profesională pentru 1 milion de oameni, într-un interval de 10 ani. Suntem convinși că românii merită să lucreze în organizații sănătoase, fiind fericiți cu activitatea, meseria, jobul, șefii și colegii lor.

Suntem convinși că românii merită să lucreze în organizații sănătoase, fiind fericiți cu activitatea, meseria, jobul, șefii și colegii lor. Urmăriți podcastul Hacking Work video pe Youtube și audio pe Spotify sau Apple Podcast, citiți săptămânal Newsletterul Hacking Work și alăturați-vă comunităților noastre pe LinkedinFacebookInstagram și TikTok.

***

Distribuie articolul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *