Cine urmează la masă cu Victor Ponta, după Ghiță Ciobanul?

Distribuie articolul

Aflăm de pe Hotnews și de pe Facebook că tovarășul prim-sinistru al României, Victor Viorel, însoțit de Daciana sa soție și de progeniturile plagiatorului, a luat astăzi masa la Jina împreună cu vestitul Ghiță Ciobanul, vedeta reclamelor Vodafone. Cum această știre deosebit de importantă pentru bunul mers al națiunii nu merită să treacă neobservată, vă propun un exercițiu de imaginație, că tot suntem în perioadă de odihnă, iar Mickey Mouse-ul din fruntea guvernului este un mereu un excelent prilej pentru bancuri.

Acest nou ospăț prim-ministerial plin de celebrități vine imediat după ce acum două zile Victoraș s-a dat mare pe Facebook că a stat la masă cu Regele României, când de fapt el s-a întâlnit doar cu clovnul Radu cel Stufos de la curtea Majestății Sale.

Așadar, următorii invitați la masă ai premierului ar putea fi, în ordine:

– cei doi retarzi din reclamele Neumarkt (fiindcă guvernarea lui are un gust puternic și amărui)
– Bartoș și Smiley (sub genericul Ia să vedem ce are Moșul cu iză: acciză)
– Sanda Lungu, decența întruchipată de la Roșia Montană (fiindcă Victoraș nu vrea decât să muncească)
– Paul Leru-i Ler Maximus (ca să se vadă că Victoraș minte mai convingător ca un actor profesionist)
– Stela Popescu, Enache și Arșinel (fiindcă alegătorii lui Ponta sunt la fel de inteligenți ca reclamele la farmacia inimii)
– Magda Catone (fiindcă rușinea și nesimțirea unui plagiat nu se spală nici cu tone de Dero)

Dacă mai aveți idei de invitați la masă cu Victoraș, completați voi, mai jos, ca și comentariu.

Cea mai bună și mai comică idee, însoțită de o justificare pe măsură, se premiază cu un litru de horincă premium, producție proprie. Concursul se încheie pe 5 ianuarie, dimineața. Spor și inspirație!

Distribuie articolul

3 comentarii

    • Excelentă ideea, bravo Adrian!
      Nu numai pentru că ești singurul participant, dar și pentru că propunerea ta este foarte inspirată și plină de umor, ești câștigătorul merituos al premiului pus la bătaie. Aștept pe mail la doru@dorusupeala.ro datele tale de contact, pentru a livra premiul prin curier. Felicitări!

  1. La multi ani in noul an, te-as colinda cu clasicul „Aho Aho de Anu’ Nou cand gaina are un ou….” dar imi e teama ca se impoziteaza si asta… si atunci prefer sa-ti doresc tot ce poate fii mai bun si mai deosebit in acest an!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *